Inspirerad

”I will break these chains that bind me, happiness will find me. Leave the past behind me, today my life begins., a whole new world is waiting it´s mine for the taking, I know I can make it, today my life begins”

Dressyrstjärnan

I går fick jag äran att rida dressyr på min stjärna, Zimona. På med finkläderna och av med tidermannen och det blev kalas!

I början kunde Z inte riktigt komma till ro men när hon hade kommit igenom kroppen (och bråkat lite såklart )blev hon riktigt härlig, älskar hennes powersteg<3
 
Klubbtävling hösten 2011

Bästa, bästa, bästa Zimona

Idag tränade vi lite linjer och till slut red vi en kortare bana. Zimona var helt enkelt bäst!


Lite duktig får man känna sig


Jag längtar...

...tills ridterminen drar igång på riktigt men hyrningen, extraträningarna, stockholmscupen och tävlingarna. Så segt att bara rida två gånger i veckan, men snart så!

Måndagsdressyr

Red Bella och vi fortsatt lite på förra veckans övning. Vi checkade av så att hästarna var med oss genom att ställa och böja både inåt och utåt på rakt spår för att sedan gå över till övrgångar på böjt spår.

Bellan kändes ganska bra men jag hade lite svårt med mig själv och att verkligen komma ned i sadel, antar och hoppas på att ett bara var ovana.

Sofie fotade lite så här kommer bilder från passet:


Hästigt

Det har varit en hel del hästar den här helgen vilket bara är skönt för då känner man att terminen faktiskt är på gång. Har fått vara med om en ny erfarenhet som jag verkligen uppskattar, det är alltid kul att göra och lära sig nya grejer.

Ikväll är det dressyr som står på schemat och jag är taggad!

Terminstart

I fredag började terminen på Gladö och vi red ut och lullade i skogen, i går se första måndagen och vi red lite lätt i ridhuset, bara lite ställning och spårning.

Vad det känns bra att vara tillbaka!


RSS 2.0