utritt

Idag red vi ut och jag hade Rasmus. Det va inte sådär jättekul då R helatiden höll på med någonting, hoppa, bocka,backa osv..slutade med att jag gick sista biten med han hem.

lektionsponnymästerskapen i hoppning

Vi hade lektionsponnymästerskapen i hoppning på hemmaplan idag. Jag var framhoppningsansvarig och stod på framhoppningen och hade koll på vilka ekipage som skulle va vart samtidigt som jag hjälpte hemmaryttarna rida fram hela dagen.

Alla Gladöryttare och ponnysar har varit superduktiga och jag sammanfattar såhär:

ingen fredagshoppning

Idag blir det ingen fredagshoppning för min del för min kära vän Izabelle fyller år och det ska firas!



Torsdag

Red Tambur i dom nya stävlarna idag, jag va stel, hade ont och kunde inte rida haha.

nu är dom mina!

De här fick jag av mor och far i studentpresent lite sådär i förtid. Smärtan äter upp mig men jag är glad ändå :Dcavallograndprixplus-big


tamburtisdag

Rider Tambur nästan varje Tisdag och idag var inget undantag. Red med Izza och det är så kul för jag hittar verkligen T mer och mer varje gång, det är så roligt när man känner att man utvecklas :)


måndagshoppning

Igår hoppade vi men jag vet inte om jag vill kalla det hoppning då det var väldigt lågt, lite tråkigt.

Jag hade i alla fall Tessa och det gick väl helt okej, här kommer några bilder:




lördag och söndag

Som vanligt är jag dålig på att uppdateria på helger men jag har ändå hållt på med hästar hela dagarna.

Lördag:
Jobbade 07-13.
Sen hade jag Tambur, red uit en sväng med Izza och sen joggade vi en stund på banan, hittar T mer och mer nu, roligt!

Söndag:
Jobbade 06:30-18. Hade HK-lektionen och jag tror inte att det är min grej haha. Jagade Ture lite som vanligt men annars hände inget speciellt.


fredag

Veckorna går fort nu, om 3 veckor har jag tagit studenten!

Fredag och markarbete med min ponnihäst Irma. Vi hade varannan bom, varannan kryss på hela medellinjen idag och tränade på flyt och att ah tryck i galoppen. Irma var ganska seg och seg i munnen men jag tycker ändå att hon kom igång bra efter ett tag. Ingen superlektion men är nöjd.

Moa tog kort och imorgon kommer bilder :)

tambur

Vissa vet det och vissa vet det inte men jag har en medryttarhäst som heter Tambur. Jag och Izza red tillsammans idag medan Sanna fota så här kommer en liten bildbomb!















Tambur och Rebell är kära :)

måndag

Jag red Tessa och vi hade cavaletti men använde oss bara utav två bommar som vi tränade på att bytta galopp över.
Det gick helt okej bra, har hittat hur Tessa ska ridas så det är väl kul :)

final i allsvenskan

I går var finalen av Allsvenskan div 3 för hästarna i dressyr. Laget var med i förklassen vilket blev en succé! Alla våra hästar var lungna och fina så det blev stadiga och jämna program vilket dommaren verkade tycka om och resultatet blev att:

Natta kom delad 1a, Sanna kom 4a och Malin delad 6a, alltså var hela laget placerat.

I lagklassen blev procenten inte lika höga men hela laget var väldigt jämnt,64, 64 och 63% detta ledde till ett bra genomsnitt Natta kom 10a och laget slutade på en tredjeplacering totalt, hur bra som helst!


städhelg

Idag är det städhelg och jag spenderade förmiddagen med att mocka hagar, sådär lagom kul men fint blev det :)


Bara för att min pärla är finast

fredagshoppning

Idag hoppade vi och jag fick bästa Irma.

Först red vi den blåa övningen och sen den gröna, vi skulle ha ett flyt med jämna antal galoppsprång och landa i rätt galopp efter varje språng. Irma kändes mer oliksidig än vanligt men efter ett tag kändes hon riktigt bra. Övningarna gick bra och det var kul att hoppa trippelbarr eftersom vi inte gör det så ofta.

torsdag

Idag åkte jag först ut till gladö och tittade på när Sanna tränade program sen åkte jag och Izza till hågelby. Red ut på en mysrunda med Rebell och Mistral vilket slutade med att jag och Rebban tog ett par terränghinder, så roligt!


Söthäst

måndag

Vi hade cavaletti och jag hade Tessa. Kändes helt okej, inte så bra som förra gången men va nöjd ändå.


helgen

Har jobbat hela helgen men har också hunnit med en tur till T :)

Bjuder på en riktig failbild, haha!

fredagshoppning

Igår hoppade jag Bella (Isabell) och vi tränade på att hålla ett flyt genom en bana.

Hade lite problem med att hålla Bella uppe och allert då hon tyckte det var mycket roligare att gå med nosen i backen men Ida lärde mig skaka häst så det löste sig :) Tillslut hoppade vi banan på 90-100cm höjd och jag måste säga att hon är faktiskt rolig den där ponnyhästen.

fredag

Åkte ut till stallet för att mysa lite med Sanna, vi städa hennes skåp och jag tror alla vet att det var välbehövt!
Sen tittade och fotade jag när hon red Stella och om några timmar ska jag tillbaka till kvällens hoppning.

ledig tisdag = upptagen hela dagen

Idag var jag ledig från skolan vilket resultera i att jag har gjort en massa annat hela dagen. Har varit hos T och sedan Rebell, red lite kort och hoppade två gånger, barbacka(!) tur att den hästen är supersnäll så som man stutsar åt alla håll i hans trav haha.

2a

Har inte berättat om igår. Det var klubbtävling i dressyr, LC:1 och jag red Isabella.

På framridningen var hon lite grinig men släppte efter en stund och väl i programet kändes travdelen riktigt bra. Hade lite problem med galoppfattningarna och avbrotten men annars är jag nöjd. Det hela slutade på 63% och en 2a plats! :)

Bilder kommer

Efter tävlingen åkte jag till Tungelsta och tittade på När Sanna, Malin och Natta red Allsvenskan, duktiga va dom och det ledde till en finalplats, grattis!


Sanna och Stella

lektion på tessa

Idag red jag som sagt Tessa vilket jag har gjort några gånger nu. Har börjat lära mig hur hon ska ridas och det är roligt när man känner skillnad. Vi gjorde en del skänkelvikningar och mellantraver i slutet, mellantraverna kändes riktigt bra faktiskt. Men nu är jag redo för nua utmaningar!


skäms på mig...

...för att jag inte har uppdaterat!

I fredags var det fredagshoppning och jag hade Irma, vi tränade omhoppningssvängar och på att verkligen arbeta hästen i svängar och hela vägen fram till hindrena. Jag tyckte inte att det kändes så jättebra men Ida var mer än nöjd.


Från klubbisen

RSS 2.0