jag saknar min prinsessa


Läsarfråga

Postat av: Nininaaa

grymt fina bilder!
vilken kamera? :)

Tack! Det är min faktiskt mobilkamera


utryckning

Ikväll fick jag ta med mig Tobbe och göra en utryckning till betet. Det va lite knas och missförstånd. Vi vattnade och kollade alla hästarna, måste säga att det är mysigt där ute på kvällen.

Tobbe blev favorit bland hästarna


besök på betet

Idag följde jag med Sanna när hon skulle jobba, kände att det var dags att hälsa på pärlan. Vi började på Gladö med att fodra och släppa ett par hästar och vistera resten. Sen åkte vi över till Stensätra där de flesta hästarna går på bete. Tittade igenom alla och gav dem vatten. Pandora som älskar vatten blev lite avspolad, och om hon njöt! Det va mysigt men varmt så vi åkte och svalkade oss i Kvarnsjön när allt var klart.


Dressyrprogram på nätet

Jag tittade lite i en häst & ryttare tidning och såg en intressant artikel om dressyrprogram på nätet. Man har filmat ryttare så som Jan Brink och Minna Telde mm. när de rider program från LB:2 och upp till eliten. Man ser alla moment tydligt samtidigt som man får höra exakt vad som ska göras vart och så får man lite tips på vägen. Det här tycker jag är en jättebra grej då det är väldigt givande att se program innan man ska rida dem. Minuset är väl att alla program tyvärr inte är med, får hoppas på att det kommer!



Direktlänk: www.ridsporten.tv/ShowMedia.aspx?id=338abd3d-33dc-470d-934c-fc6cc80c2cab

RSS 2.0